Termeni si conditii

Aprobarea termenilor si a conditiilor de utilizare a acestei pagini web

Aveti obligatia sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale website-ului Bell Gateway.

Bell Gateway si partenerii sai pun acest website la dispozitia dumneavoastra, a angajatilor, agentilor si contractorilor dumneavoastra si oricarei alte entitati in baza Conditiilor si Termenilor mentionati mai jos. Termenii intra in vigoare si se aplica intre Bell Gateway si dumneavoastra odata cu: (a) plasarea unei comenzi prin intermediul website-ului; (b) utilizarea website-ului in orice alt mod; si/sau (c) prin luarea la cunostinta si exprimarea acordului cu termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu folositi acest website.

Acest website contine, fara a se limita la acestea, urmatoarele: (a) un centru de servicii on-line pentru clienti si alte servicii on-line accesibile prin website, denumite “Servicii”; (b) informatii de natura tehnica, contractuale, despre produse, programe, politici de pret si piata, precum si alte informatii importante, in sectiunea de "Informatii"; si (c) sectiunea "Continut" care include: date, text, software, muzica, sunet, fotografii, imagini grafice, fisiere video, mesaje sau alte materiale. Bell Gateway administreaza si opereaza website-ul din locatii diferite si nu garanteaza disponibilitatea utilizarii website-ului in toate locatiile. Este posibil ca produsele si serviciile Bell Gateway sa nu fie disponibile in locatia dumneavoastra, rezultatele putand varia in functie de locatie. Daca utilizati acest website in numele angajatorului dumneavoastra, afirmati si garantati faptul ca sunteti autorizat sa acceptati termenii si conditiile in numele angajatorului si ca acesta este de acord sa va despagubeasca atat pe dumneavoastra, cat si pe compania Bell Gateway pentru nerespectarea acestor termeni. In afara acestor termeni si, in cazul in care nu este specificat altfel, termenii si conditiile de vanzare standard Bell Gateway, valabili potrivit jurisdictiei in vigoare, se aplica achizitiilor pe care le faceti prin intermediul website-ului, cu exceptia cazului in care detineti un alt tip de acord scris cu Bell Gateway cu privire la achizitionarea produsului sau serviciului in cauza, caz in care acordul scris are aplicabilitate si prioritate in situatiile care contravin conditiilor standard.

Obligatiile si conduita dumneavoastra

Pentru utilizarea website-ului, sunteti de acord sa: (a) furnizati informatii corecte, actuale si complete despre dumneavoastra in situatia in care va sunt solicitate in formularul de inregistrare pe website, la sectiunea “Date de inregistrare”; (b) pastrati in siguranta parola si informatiile de identificare; c) pastrati si actualizati imediat datele de inregistrare si orice alte informatii pe care le furnizati catre Bell Gateway, sa furnizati informatii corecte, actuale si complete; si (d) acceptati riscurile implicate de accesul neautorizat la informatii si date de inregistrare. Va asumati riscurile implicite in ceea ce priveste protectia adecvata si conservarea datelor si/sau a echipamentelor utilizate in accesarea website-ului.

Sunteti pe deplin responsabil pentru intreg continutul pe care il incarcati, publicati sau transmiteti prin intermediul website-ului. Sunteti de acord sa nu incarcati, publicati sau sa transmiteti prin intermediul website-ului continut care : (a) este eronat, daunator, obscen, pornografic, calomnios, rasist, violent, atacator, hartuitor sau in orice fel neagreat de Bell Gateway sau de alti utilizatori ai website-ului; (b) cuprinde dezvaluiri neautorizate de informatii personale; (c) afecteaza sau incalca drepturile de proprietate intelectuala; sau (d) contine virusi software sau orice alt fel de cod, fisiere sau programe construite cu scopul de a intrerupe, distruge sau limita functionarea oricarui alt software, hardware sau echipament de telecomunicatii. Bell Gateway isi rezerva dreptul de a edita sau de a sterge continutul care violeaza acesti termeni si conditii sau care contine reclama comerciala a unei terte parti.

Sunteti de acord sa nu folositi pagina web pentru : (a) transmitere de mesaje nesolicitate, spam sau orice fel de comunicare de masa; (b) a pretinde ca sunteti reprezentant Bell Gateway sau altcineva sau pentru a falsifica identitatea Bell Gateway sau a altcuiva; (c) a falsifica header-ele sau a manipula in orice alt fel elementele de identificare (inclusiv URL-uri) cu scopul de a masca sursa continutului transmis prin intermediul serviciilor; (d) a prezenta in mod fals afilierea dumneavoastra cu o persoana sau o entitate; (e) a intrerupe cursul normal al dialogului sau a actiona in orice alt fel care sa afecteze in mod negativ posibilitatea altor utilizatori de a folosi website-ul; (f) implicarea in activitati care ar putea incalca relatiile bazate pe incredere, orice lege aplicabila la nivel local, statal sau international sau orice reglementare legala, incluzand, fara a se limita la, incercarea de a compromite securitatea oricarui cont de retea sau de website, administrarea unei loterii ilegale sau jocuri de noroc, urmarirea sau amenintarile; sau (g) colectarea si stocarea datelor personale ale altor utilizatori, in afara cazului in care este autorizata de catre acestia.

Confidentialitatea informatiilor apartinand Bell Gateway

Prin accesarea directa a website-ului puteti avea acces la anumite informatii confidentiale apartinand Bell Gateway sau furnizorilor sai, incluzand fara limitare, informatii de natura tehnica contractuala, despre produse, programe, politici de pret si de piata sau alte informatii valoroase care ar trebui considerate confidentiale ("Informatii Confidentiale"). Pastrati cu stricta responsabilitate informatiile confidentiale. Proprietatea asupra informatiilor confidentiale apartine Bell Gateway si furnizorilor sai.

Obligatiile dumneavoastra cu privire la informatiile confidentiale expira dupa 5 ani de la data dezvaluirii. Odata cu expirarea termenilor si conditiilor sau in urma cererii scrise din partea Bell Gateway trebuie sa incetati utilizarea informatiilor confidentiale si sa le returnati sau sa le distrugeti.

Termenii si conditiile referitoare la informatiile confidentiale nu va impun obligatii in conditiile in care puteti furniza suficiente dovezi legale ca: (a) erau in posesia dumneavoastra inainte de primirea termenilor Bell Gateway, fara a avea obligatia de a le mentine confidentialitatea; (b) sunt sau devin cunoscute publicului larg fara ca dumneavoastra sa intreprindeti vreo actiune sau sa faceti vreo omisiune sau fara a viola termenii si conditiile; (c) le-ati obtinut de la o terta parte care avea dreptul de a le dezvalui si care nu avea obligatia de a pastra confidentialitatea unor astfel de informatii; (d) au fost create de dumneavoastra in mod individual, fara utilizarea informatiilor confidentiale si far participarea altor persoane care ar fi avut acces la aceasta, sau (e) au fost dezvaluite ca raspuns la un ordin judecatoresc sau au fost primite de la o autoritate guvernamentala sau in orice alt mod impus de lege/necesar in stabilirea drepturilor oricarei terte parti aflate sub acesta sectiune de Termeni si Conditii, fiind dezvaluite dupa notificarea prealabila a Bell Gateway, intr-o maniera adecvata, care permite Bell Gateway sa se opuna dezvalurii.

Continutul furnizat catre Bell Gateway

Bell Gateway nu isi aroga niciun drept asupra continutului pe care dumneavoastra il publicati pe pagina web si isi declina obligatiile de orice fel cu privire la acest continut. Exceptand cele mentionate aici sau in Politica de Confidentialitate a Bell Gateway, orice fel de continut pe care il veti furniza in cadrul website-ului, nu va fi considerat ca fiind confidential. Compania Bell Gateway este libera sa utilizeze sau sa raspandeasca acest continut fara restrictii, in orice scop. Dumneavoastra acordati Bell Gateway si tututor celorlalti utilizatori ai website-ului dreptul de a utiliza, reproduce, modifica, distribui, transmite, afisa, prezenta, adapta, revinde si publica continutul (inclusiv in forma digitala) in mod irevocabil, oriunde in lume, fara taxa, exclusivitate sau licenta de folosire. Afirmati si garantati ca sunteti de acord cu transferul si procesarea oriunde in lume a oricarei informatii pe care o furnizati website-ului Bell Gateway, partenerilor sai si tertilor furnizori.

Desi nu monitorizeaza in mod constant continutul, Bell Gateway si designerii sai isi rezerva dreptul de a monitoriza, restrictiona accesul, edita sau sterge orice continut disponibil in cadrul website-ului.

Livrarea mesajelor prin posta electronica (E-mail)

Bell Gateway va incerca sa va livreze toate mesajele de posta electronica (e-mail) trimise catre adresa dumneavoastra de e-mail referitoare la serviciile Bell Gateway. Cu toate acestea, Bell Gateway nu poate garanta livrarea tuturor acestor email-uri.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti Bell Gateway si filialele sale, partenerii, actionarii, ofiterii, directorii, licentiatorii, furnizorii, aliatii, alti parteneri, angajatii si reprezentantii sai in cazul unei reclamatii sau cereri, inclusiv in cazul unei taxe judiciare, solicitate de o terta parte ca urmare sau din cauza continutului dumneavoastra, a modului in care ati utilizat website-ul (inclusiv in cazul utilizarii continutului acestuia in numele angajatorului dumneavoastra), a violarii termenilor si conditiilor sau a violarii drepturilor altora.

Notificari. Modificarea si incetarea serviciilor. Amendarea termenilor

Bell Gateway va poate notifica prin e-mail, posta traditionala, publicarea de anunturi sau link-uri catre anunturi pe website. Bell Gateway isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau inceta serviciile (sau orice parte a lor), si/sau accesul dumneavoastra la utilizarea lor, in orice moment, cu sau fara notificare prealabila. De asemenea, Bell Gateway poate sterge sau bloca accesul de a utiliza orice informatie sau fisier. Compania Bell Gateway nu este raspunzatoare in fata dumneavoastra sau a oricarei terte parti pentru nicio modificare, suspendare sau incetare a serviciilor sau pentru pierderea unor informatii legate de acestea. Bell Gateway poate modifica termenii si conditiile prin publicarea modificarilor pe website.

Reclame si promotii

Bell Gateway ruleaza reclame si promotii ale unor terte parti in cadrul website-ului. Orice corespondenta, contract sau participare la promotii/reclame, altele decat cele prezente pe website-ul Bell Gateway, inclusiv plata sau livrarea de bunuri si servicii, si orice alti termeni, conditii, garantii sau reprezentari asociate acestor activitati, se realizeaza exclusiv intre dumneavoastra si agentul de publicitate in cauza. Bell Gateway nu este responsabil sau raspunzator pentru pierderi sau daune de orice fel rezultate in urma unor astfel de intelegeri sau ca urmare a prezentei pe website a unor agenti de publicitate neautorizati de Bell Gateway.

Continut furnizat prin link-uri

In cadrul website-ului este posibil sa gasiti link-uri catre alte site-uri sau resurse web. Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca Bell Gateway nu este resposabil pentru disponibilitatea unor astfel de website-uri sau resurse externe, nu sustine si nu este responsabil sau raspunzator cu privire la continutul, reclamele, produsele sau alte materiale disponibile pe aceste website-uri sau resurse web. Compania Bell Gateway nu va fi raspunzatoare, direct sau indirect, pentru niciun fel de dauna legata de utilizarea sau increderea in orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile prin intermediul acestor website-uri sau resurse web.

Drepturi de proprietate intelectuala

Sunteti de acord sa nu reproduceti, modificati, inchiriati, imprumutati, vindeti, distribuiti, afisati, incadrati, republicati, descarcati, transmiteti sau sa creati lucrari derivate din continutul altora, in intregime sau partial, exceptand situatiile in care sunteti in mod expres autorizati de catre Bell Gateway sau de catre furnizorii de continut. Nu aveti dreptul sa modificati sau sa decompilati niciun soft Bell Gateway si nu aveti permisiunea sa stergeti sau sa modificati niciun drept de autor, marca comerciala sau orice alta notificare cu drept de proprietate intelectuala.

Marca inregistrata Bell Gateway face referire la toate denumirile, marcile, firmele, logo-urile, design-urile, pachetele si politicile de comercializare, sloganurile si orice alte denumiri folosite de Bell Gateway in legatura cu produsele si serviciile sale. Nu aveti dreptul sa modificati sau sa stergeti niciunul din elementele marcii Bell Gateway sau sa asociati marca cu produsele sau materialele dumneavoastra, fara acordul scris al Bell Gateway. Ati luat la cunostinta drepturile Bell Gateway in ceea ce priveste marca Bell Gateway si sunteti de acord ca orice utilizare de catre dumneavoastra a marcii Bell Gateway va fi intreprinsa numai in beneficiul Bell Gateway. Sunteti de acord sa nu incorporati niciun element al marcii Bell Gateway in marcile dumneavoastra, marcile serviciilor, numele companiilor, ale adreselor de internet, numele de domenii sau ale altor denumiri similare pentru produse de pe internet, servicii sau tehnologii.

Bell Gateway se obliga sa respecte proprietatea intelectuala a altora si cere utilizatorilor sai sa procedeze la fel. Daca se intampla sa credeti ca lucrarea dumneavoastra a fost copiata pe website-ul Bell Gateway, constituind incalcarea dreptului de autor, va rugam, contactati sediul nostru central prin intermediul website-ului localizat la adresa: http://www/bellgateway.ro/contact.html.

Exceptand cele mentionate aici, niciunul dintre acesti termeni, respectiv aceste conditii, nu va fi interpretat ca acordand drepturi de proprietate intelectuala, prin interdictie, implicare sau oricare alta modalitate. Afisarea, copierea, distribuirea si descarcarea continutului apartinand Bell Gateway este permisa in conditiile in care :(a) continutul este publicat odata cu anuntul privitor la drepturile de autor si cu permisiunea de utilizare (ex: "Utilizat cu permisiune");(b) utilizarea continutului se face exclusiv in scop personal si necomercial;(c) continutul nu va fi copiat sau publicat pe nici un calculator conectat la o retea sau intr-un alt mediu, cu exceptia celor permise in mod explicit prin licenta sau prin permisiune valabila pentru aceste materiale; si (d) nu sunt aduse modificari continutului. Permisiunea expira in mod automat, fara notificare in prealabil, daca se incalca termenii si conditiile statuate in sectiunea 10.4. Odata cu expirarea permisiunii, trebuie sa distrugeti imediat orice continut descarcat sau tiparit.

Declinarea responsabilitatii in privinta garantiilor

Utilizarea website-ului se face pe propria raspundere, cu exceptia celor mentionate explicit. Website-ul, incluzand informatiile, serviciile si continutul, in conformitate cu sectiunea 1.2, sunt furnizate ca atare in ceea ce priveste “disponibilitatea” si “punctele slabe” ale website-ului. Bell Gateway isi declina responsabilitatea cu privire la conditiile implicite sau explicite, la reprezentarile sau garantiile de orice fel, incluzand conditiile legate de calitatea, potrivirea sau utilizarea in diverse scopuri sau conditii, care nu constituie incalcari ale termenilor. Bell Gateway nu ofera garantii cu privire la utilitatea, calitatea, conformitatea, validitatea, acuratetea sau integralitatea informatiilor din cadrul website-ului.

Bell Gateway nu garanteaza si nu afirma ca: (a) pagina web va functiona fara intreruperi, la timp, sigur sau fara erori; (b) rezultatele care pot fi obtinute in urma utilizarii website-ului vor fi exacte si de incredere; (c) calitatea oricaror produse, servicii, continut, informatii sau alte material achizitionate de pe website vor indeplini asteptarile sau cerintele dumneavoastra; sau (d) orice eroare din website va fi corectata.

Va asumati toate riscurile pentru potentialele daune asupra computerului dumneavoastra sau pentru pierderile de date rezultate in urma obtinerii de continut din website, inclusiv daunele rezultate in urma infectarii computerului cu virusi.

Limitari privind raspunderea

Conform limitelor legale, Bell Gateway nu este responsabil de nicio paguba directa sau indirecta, speciala, accidentala, rezultata direct sau prin daune specifice, inclusiv pierderea business-ului, a venitului, a profiturilor, a reputatiei, a dreptului de uz, a datelor, comenzilor electronice sau a altor avantaje economice, decurgand din conectarea la website, chiar daca Bell Gateway a fost atentionat anterior sau a putut preconiza posibilitatea aparitiei acestor daune, survenite prin incalcarea contractului sau prin neglijenta actelor sau a unor daune din cauza: (a) utilizarii sau neputintei utilizarii website-ului; (b) a costului procurarii de bunuri si servicii de rezerva, ca rezultat al achizitionarii de bunuri, date, informatii, servicii sau mesaje primite sau prin implicarea in tranzactii prin intermediul website-ului; (c) a declaratiilor sau comportamentelor unor terte parti pe website, inclusiv si fara limitare la accesul neautorizat sau la alterarea transmisiei sau a datelor, comportamentul malitios, tranzactii false sau frauduloase; sau (d) content sau informatii descarcate, utilizate, modificate sau distribuite de dumneavoastra.

In limitele in care orice jurisdictie nu permite excluderea sau limitarea pagubelor directe, accidentale sau rezultate direct, anumite parti ale limitarilor sau excluderilor mentionate mai sus pot sa nu se aplice.

Politica de confidentialitate a Bell Gateway

Sunteti de acord cu colectarea, procesarea si stocarea informatiilor personale de catre Bell Gateway, conform termenilor si conditiilor politicii de confidentialitate a Bell Gateway, disponibile la http://www.bellgateway.ro/privacy.html. Sunteti de acord sa respectati toate reglementarile in vigoare si termenii politicii de confidentialitate a Bell Gateway, cu privire la orice accesare, folosire si/sau trimitere de informatii personale corelate cu website-ul.

Termeni si conditii generale

Termenii si conditiile constituie acord deplin intre dumneavoastra si Bell Gateway si anuleaza si suspenda orice versiune anterioara a acestora. Nicio modificare a termenilor si conditiilor nu va fi obligatorie, cu exceptia cazului in care este prezentata in scris si semnata de catre un reprezentant autorizat al Bell Gateway. Nu veti putea atribui sau transfera termenii si conditiile sau orice alt drept garantat sub acestea. De asemenea, veti putea fi subiectul unor termeni si conditii suplimentare care s-ar putea aplica odata cu folosirea produselor si serviciilor Bell Gateway sau ale tertelor parti.

Sunteti de acord ca orice incalcare materiala a Sectiunilor 2, 3, 4, 6 si 10 din Termeni si Conditii va aduce prejudicii ireparabile la adresa Bell Gateway, de aceea, pe langa drepturile si remedierea la care are drept prin lege, compania Bell Gateway va fi indreptatita la ajutor echitabil, inclusiv prin hotarare judecatoreasca preliminara si definitiva, in cazul unei astfel de incalcari. Renuntati la orice fel de cerinta privind inregistrarea unei obligatiuni sau garantii in cazul in care Bell Gateway urmareste un astfel de ordin.

Legea Romana guverneaza orice actiune legata de Termenii si Conditiile si/sau utilizarea website-ului de catre dumneavoastra. Alegerea reglementarilor legale ale oricarei jurisdictii si a Conventiei Natiunilor Unite cu privire la contracte pentru vanzarile internationale de bunuri nu se vor aplica niciunei dispute sub acesti termeni si conditii. Atat dumneavoastra, cat si Bell Gateway sunteti de acord sa va supuneti in mod exclusiv jurisdictiei judecatoriilor din aria orasului Bucuresti, Romania.

Serviciile, continutul si produsele derivate sau obtinute de pe acest website pot face subiectul legilor romanesti de export si a legilor de export sau import ale altor tari. Sunteti de acord sa va conformati cu strictete tuturor acestor legi si in particular sa: (a) obtineti autorizatiile de export, reexport, import cerute de Romania sau de legile locale; (b) nu folositi serviciile, continutul sau produsele directe de pe acest website pentru a proiecta, dezvolta sau produce rachete, arme chimice/biologice sau nucleare; (c) nu furnizati servicii, continut sau produse directe de pe acest website catre tari sau entitati identificate in reglementarile de export ale Romaniei ca fiind destinatii interzise.

Drepturile si obligatiile aflate sub Termeni si Conditii, care prin natura lor raman in vigoare, isi pastreaza si dupa expirare valabilitatea.

Website-ul poate contine declaratii anticipative, in conformitate cu intelegerea "Actului de reforma a contestarii garantiilor private” din 1995. Astfel de declaratii anticipative pot contine afirmatii referitoare la asteptari privind evolutia pietei si oportunitati, asteptari in privinta indicatorilor financiari, cercetarii, dezvoltarii si strategiilor ce privesc planurile Bell Gateway, a cresterii cotei de piata, a dezvoltarii si lansarii de produse si servicii, si a evaluarii pe care o realizam in mod continuu in ceea ce priveste competitivitatea ofertelor noastre de produse si servicii. Aceste afirmatii reprezinta doar predictii si implica riscuri si incertitudini. Rezultatele propriu-zise pot diferi de cele discutate in cadrul declaratiilor anticipative. Factorii care stau la baza acestor diferente includ, in general, riscuri legate de schimbari nefavorabile, conditii de piata, de esecul implicat de reducerea costurilor, de lipsa succesului in dezvoltarile tehnice, de dezvoltarea, producerea si acceptarea in timp util a produselor si serviciilor noi si de abilitatea Bell Gateway de a concura intr-o piata competitiva, aflata in continua schimbare.

Orice renuntare specificata in mod expres sau neexercitarea prompta a oricarui drept cuprins in Termeni si Conditii nu creeaza o derogare continua. Daca oricare dintre dispozitiile Termenilor si Conditiilor este anulata de catre o lege, o reglementare sau guvern sau de catre o curte judeatoreasca sau de arbitraj, partile sunt de acord ca o astfel de dispozitie va fi inlocuita cu o noua dispozitie care serveste scopului original, in timp ce toate celelalte dispozitii raman in vigoare.