Eficienta inseamna simplitate si rezultate.

Bell Gateway asigura servicii superioare de dezvoltare software la comanda. Expertii nostri concep pentru dumneavoastra pachete personalizate de solutii tehnice in functie de nevoile exprimate si de profilul companiei. Fie ca este vorba de aplicatii proprii, licentiate, deja existente care raspund cerintelor clientilor, de adaptarea, extinderea sau restructurarea unor arhitecturi informatice deja existente, fie ca este vorba de crearea de la zero a unor aplicatii personalizate la cheie, specialistii nostri va propun pachetele tehnologice optime pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Un parteneriat cu Bell Gateway reprezinta garantia optimizarii proceselor operationale. Consultantii nostri reduc substantial distanta dintre idee si succes de afaceri printr-o colaborare simpla si eficienta.


Audit

Expertii nostri analizeaza impreuna cu clientul problemele si obiectivele companiei. In aceasta faza, se studiaza in detaliu toate procesele de business (resurse, elemente operationale, obiective strategice etc.) si se stabileste scopul proiectului.

Design

In aceasta etapa specialistii Bell Gateway propun solutiile tehnice relevante (noua structura informatica si metodologia de implementare) conform cu scopul proiectului si detalieaza pasii de actiune ai proiectului (ex. dezvoltare, migrare si implementare).


Configurare

In aceasta faza se creeaza premisele functionalitatii aplicatiei/solutiei agreate. Practic se creeaza interfete functionale intre platforma software si sistemul informatic deja existent al clientului (daca acesta exista), relationandu-se elementele informatice (baze de date, functii etc.). Sau, dupa caz, se prezinta si creeaza de la zero mecanismul informational.

Integrare si Validare

Aceasta faza permite testarea si migrarea datelor in mediul de test, pentru a asigura functionalitate ireprosabila.


Productie

In aceasta etapa se instaleaza si lanseaza platforma software in productie.

Documentare si training (scolarizare)

In faza de training, clientul este instruit sa foloseasca in mod corect aplicatia Bell Gateway.


Servicii de suport post-lansare

Dupa lansarea solutiei tehnice, echipa Bell Gateway asigura mentenata si suport pe termen lung, in functie de nevoile de dezvoltare ale companiei, optimizand aplicatia si extinzand, la cerere, complexitatea acesteia.


Ce inseamna o solutie IT la cheie

Orice sistem informatic poate fi imbunatatit pentru a raspunde si a completa in mod constructiv un obiectiv de afaceri. Bell Gateway analizeaza fiecare coordonat de business al clientului si concepe instrumente informatice complete, care sa ajute clientul sa isi atinga scopul rapid si in siguranta. Astfel, acesta beneficiaza imediat de solutia tehnologica, redefinind, cu ajutorul Bell Gateway intregul management operational intern.

Avantajele competitive ale unei arhitecturi informationale moderne:

  • Reducerea riscurilor de afaceri
  • Cresterea flexibilitatii interne si externe
  • Economisirea timpului investit in activitatile operationale
  • Reducerea costurilor interne
  • Amortizarea rapida a investitiei in tehnologie
  • Crestere financiara de 5% pana la 20%
  • Stabilitate pe termen lung