Suntem acolo pentru clientii si partenerii nostri.

Bell Gateway sprjina in mod activ evolutia comunitatii locale si internationale de business, participand la cele mai importante evenimente de afaceri, care au un impact considerabil asupra mediului socio-economic.

Presa
Comunicat de presa

Bell Gateway isi relanseaza interfata online

Bucuresti, 12 Aprilie 2011 - Bell Gateway activeaza de peste 10 ani pe piata internationala de solutii informationale pentru reprezentanti industriali de top. De-a lungul timpului, compania a investit continuu in perfectionarea competentelor echipei tehnice, in modernizarea tehnologica si in directii strategice care ofera clientilor solutii din ce in ce mai personalizate, mai performante si mai competitive.

Citeste tot articolul ...


Presa
Comunicat de presa

Bell Gateway dezvolta un nou proiect cu Euristic Partner

Wheels™ este o aplicatie revolutionara conceputa pentru importatorii auto, care gestioneaza intreg procesul de comanda a autoturismelor. Practic, cu ajutorul acestei solutii complexe importatorii pot urmari si controla eficient intreg traseul comenzii auto, de la faza de configurare auto, comanda propriu-zisa, productie, etapa logistica, faza financiara, pana la momentul platii si livrarii.

Citeste tot articolul ...


Eveniment
Eveniment

Call Center and Customer Care Conference & Expo 2011

STEX reprezinta un instrument rapid de management al unui volum impresionant de stocuri auto, oriunde, oricand, prin simpla accesare a oricarui bowser web standard, pe baza unor date de autentificare. Astfel, orice persoana autorizata poate verifica cu usurinta informatii detaliate privind stocurile auto.

Citeste tot articolul ...


Eveniment

Customer Relationship Management and Loyalty & Retention Conference & Expo 2011

Parts 2000™ este o aplicatie software care pune la dispozitia clientului, in timp real, toate informatiile relevante privind comenzile de piese de schimb. Este o solutie care simplifica exponential procesul de lucru pentru importatorii si dealerii auto, imbunatatind substantial relatia acestora cu clientii.

Citeste tot articolul ...


Clasificare

Bell Gateway se clasifica pe locul 2 in Top Profit Romania 2011

Top realizat pentru Romania Microintreprinderi, SECTORUL 3, domeniul 6201: Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client), conform datelor de bilant aferente anului 2010. Certificat de listafirme.ro

Citeste tot articolul ...